Шериф

Винстон Мекбрајд, шериф најстарије националне агенције за спровођење закона са истанчаним смислом за хумор, води вас кроз најразличитије авантуре са крадљивцима широм Сједињених Америчких Држава.

Насловни лик акционе драме је Џеф Фејхи, који игра породичног човека са истанчаним смислом за хумор, шерифа Винстона Мекбрајда.

Мекбрајд, као службеник америчке Националне агенције за спровођење закона, савесно обавља свој посао и у свакодневном је контакту са најразличитијим криминалцима, а у обављању својих дужности углавном користи неконвенционалне методе.

Задатак Мекбрајда је да чува и спроводи криминалце осуђене за најтежа кривична дела, штити сведоке и гони осумњичене за најразличитије злочине.

Иначе, Агенција за спровођење закона је најстарија таква институција у Сједињеним Америчким Државама, која је основана пре више од 200 година.

Мекбрајд је нетипичан војни службеник. Он би радије водио дијалог, него што би се физички обрачунавао, а на силу готово и да не помишља.

Више од телевизијске серије

Током обављања својих свакодневних задатака, Мекбрајд широм Сједињених Америчких Држава упозаје најразличитије људе који постају саставни део његовог живота.

Идеја за снимање серије потекла је од продуцента Дона Џонсона, који је од самог почетка за главну улогу имао на уму свог дугогодишњег пријатеља Џефа Фејхија.

Серија је углавном снимана у Ванкуверу и Британској Колумбији, а свака епизода коштала је готово 1,5 милиона долара, због чега су критичари серију, у продукцијском смислу, често називали "више од телевизијске серије".

Поред Џефа Фејхија, који тумачи главну улогу, у серији, поред многих гостију, глуме и Кристина Луис (Кети Мекбрајд), затим Карли Мекилип (Моли Мекбрајд) и Патриша Харас, која тумачи улогу Сели Мекбрајд.

број коментара 0 Пошаљи коментар