Истражитељи из Мајамија

По завршетку емитовања серије “Рим”, на програму ће бити трећа серија франшизе "CSI". Реч је о серији "Истражитељи из Мајамија", чије репризно емитовање 6. циклуса и премијерно приказивање 7. циклуса, почиње 12. марта, од 23.05.

Реч је о ТВ остварењу чувеног тима - продуцента Џерија Брукенхајмера и аутора Ентонија Зикера, Ен Донахју и Керол Менделсон - који стоји и иза претходна два серијала о форензичарима: Место злочина: Лас Вегас и Место злочина: Њујорк.

Када је 2000. године емитована прва епизода оригиналног серијала о форензичарима, било је одмах јасно да су детективске серије иновативним и донекле сировијим приступом подигнуте на нови ниво.

Сада је фокус са тога ко је починио злочин премештен на то како је злочин извршен. У овом серијалу селимо се на улице Мајамија и придружујемо се групи од 20 милиона гледалаца, колико је у просеку серија имала у Америци. За разлику од претходна два серијала која смо приказали, у Истражитељима из Мајамија тежиште је на само једном случају по епизоди, а тиму Хорејшија Кејна ће, у зависности од случаја, повремено помагати и колеге из Лас Вегаса и Њујорка.

Тим Хорејшија Кејна (Дејвид Карузо) истражује мистериозна и неуобичајена убиства, али и решава загонетке у вези са пљачкама, силовањима, самоубиствима, као и насиљем које хара идиличним окружењем Мајамија.

Кејн је главни криминолог који, с обзиром на то да је био полицајац у одреду за демонтирање бомби, и те како зна да се носи са напетим ситуацијама. У његовом тиму налазе се истражитељи, патолози, балистичари и лабораторијски техничари који сакупљају доказе и решавају злочине вођени моралном обавезом према жртви.

Рори Кохран (Тим Спидл) је један од Кејнових помоћника. Он је млад и образован криминолог који се форензиком бави у част свог средњошколског друга који је две године после аутомобилске несреће подлегао повредама.

У тиму је и Ерик Делко (Адам Родригез), форензичар специјализован за подводне истраге. Алекс Вудс (Канди Александер) је патолог. Она је образована и позната по томе што се обраћа жртвама.

Балистички стручњак у тиму је Кали Дукесне (Емили Проктер), а најмлађи члан тима је Рајан Вулф (Џонатан Того), који својим другачијим приступом помаже у решавању случајева.

За разлику од серијала Место злочина: Њујорк, ова верзија серије о форензичарима је много богатија колоритом, а као и у претходна два серијала, и у овом је главна музичка тема - нумера Won't Get Fooled Again, групе The Who.

број коментара 68 Пошаљи коментар
(недеља, 05. јан 2014, 13:04) - obožavateljka CSI Miami [нерегистровани]

reprizirajte seriju

Serija je stvarno vrh! Jasam nažalost gledala samo do kraja šeste sezone. :( Možete li, molim vas, da putite ponovo svih 10 sezona ili samo 7, 8, 9 i 10? Molim vas, stvarno bih to mnogo volela!!!!

(четвртак, 29. нов 2012, 00:02) - anonymous [нерегистровани]

pustanje

pustajte seriju opet ispocetka!!!!!!!!!!!!! najaca je ubedljivo!

(среда, 30. мај 2012, 15:44) - anonymous [нерегистровани]

ok

dobrro

(петак, 13. јан 2012, 20:24) - Cupka [нерегистровани]

Csi Miami

Kul serija nepropustam je,naomiljeniji i najljepsi glumac iz serije mi je Erik Delko (Adan Rodrigez)...Volim te Csi Miami... =)

(четвртак, 08. јул 2010, 22:25) - vanja [нерегистровани]

obozavateljka

obozavam da gledam ovu seriju tu sam skolu i upisala

(уторак, 01. јун 2010, 00:02) - Boki [нерегистровани]

cool

Odusevljena sam serijom, obozavam jeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... :-)

(понедељак, 31. мај 2010, 23:58) - Bokiiiiii [нерегистровани]

jeaaa

Serija je super, a osma sezona je bas drigacija..... Nastavite sa tim...

(петак, 07. мај 2010, 23:13) - anonymous [нерегистровани]

hm!

CSI Las Veggas i CSI NY Da li ce biti ove nove sezone na programu uskoro?

(петак, 07. мај 2010, 23:11) - anonymous [нерегистровани]

da li...?

serija je odlicna .nadam se da imate sve 10 sezone.jer golica mastu.da li ce biti bones 4 i 5 sezona?i ostali iztrazitelji?

(петак, 07. мај 2010, 16:50) - Anathema [нерегистровани]

Potreban odgovor ...

Interesuje me do koje ste tacno epizode stigli racunajuci i danasnju ...
I naravno koj serijal ...
Hvala na pomoci unapred