Читај ми!

Јутарњи програм

Да ли је инсулинска резистенција дијагноза, или само треба да нас упозори на нешто много сложеније? Са нама ће бити проф. др Ђуро Мацут, ендокринолог.

Како ће се нове одлуке Народне банке Србије одразити на провизије и накнаде банака за услуге повезане с платним рачунима?

Колико су климатске промене утицале на сточаре са Сјеничко-пештерске висоравни?

И овог лета је на археолошком локалитету римског града и легијског логора из првог века наше ере било истраживача, археолога, али и неких будућих научника. У Научном центару "Виминацијум" завршени су дечји кампови.

Да ли знате шта је „Рушањска олимпијада старих спортова"? Једна од дисциплина је бацање камена са рамена, а о осталим детаљима такмичења говоримо после 9 сати;

Колико се у италијанским медијима говори о ценама, суши, да ли је од популарне ферагосте, односно колективног летовања, остао само мит? И да ли су спремни за нову сезону фудбалске серије А? О томе, Сања Лучић, после пола 10;

Сваког лета путевима Србије којима пролазе туристи, крстаре и лажне шлеп службе, најчешће са ознаком АМСС. Како против лажних шлепера?

У близини старог града Јерусалима, налази се Сионска гора или Сион. То је једно од путовања на које вас данас водимо;

За неколико дана Ужице ће поново да постане најмлађи и најразигранији град Србије! Све то - захваљујући међународном фестивалу дечијих фолклора.


уредник Душица Тасић водитељ Ивана Миленковић