Читај ми!

Мој рођак са села

Деветнаеста епизода: "Шармантни дивљак"

Ново јутро у дому Малешевића доноси затегнуте породичне односе између Дракчета и Милене, који су последица Дракчетовог сусрета са Тошом. Рајко закључава Бису у стану у Врњачкој бањи и одлази да сам реши ситуацију са локалним жиголом Златибором (Маринко Маџгаљ) који искоришћава Бисину сестру Десу. Кроз лукави, промишљени и надасве духовити разговор у хотелу, публика ће сазнати како Рајко у томе и успева.

Дуња је у Београду и одлази са мајком по венчаницу. Њен бивши момак, Срђа, изненада је посећује и нуди јој да откаже венчање и отпутује са њим у Њујорк.

Преко нове свађе око хотела у кући Катанића, долази до Стојанове одлуке да одмах отпутује са Цицом на море, а Малиши и Драгани, ипак, перпусти сав посао.

Немачки обавештајац Рос појављује се у Вранићевој кући и саопшти му да је довео Тању Стрецки, мајку траженог НАТО пилота Бориса Стрецког, који не жели да се врати у Немачку већ да остане монах у једном српском манастиру. Вранић упознаје Тању Стрецки и каже да ће јој помоћи око проналажења сина и пружити јој прилику да са њим још једанпут поразговара...

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Вера Чукић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Јанош Тот... специјални гости: Маринко Маџгаљ, Андреј Шепетковски и Нина Скрбишнек

Уредник серије: Марко Новаковић

Директор фотографије: Небојша Башић

Писац сценарија: Радослав Павловић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Редитељ: Марко Маринковић

Костимограф: Невена Миловановић

Извршни продуцент: Зоран Јанковић

Монтажер: Горан Митровић

Композитор: Драгољуб Илић