Читај ми!

Гост Културног дневника академик Владимир Костић председник САНУ

Гост Културног дневника је председник Српске академије наука и уметности академик Владимир Костић, са којим разговарамо о предстојећој редовној скупштини ове наше најзначајније институције и великим догађајима који ће под њеним окриљем бити реализовани током наредних месеци.

 

У емисији представљамо нову књигу "Видиш ли да не видим" Емира Кустурице, објављену у "Колу" Српске књижевне задруге. Пред свој последњи београдски концерт за Културни дневник говоре Шулић и Хаусер - 2Cellos. Уочи учешћа балканске секције на међународној смотри талената "Салон Сателајт" на најистакнутијем светском дизајнерском догађају - Међународном миланском сајму намештаја, представићемо вам победничка иновативна дизајнерска решења конкурса Јанг Балкан Дизајнрс. Били смо у на изложби "Није за препродају" у Галерији Београд. Водимо вас у лондонски Музеј дизајна, у свет јединствених сензорних доживљаја.

Уредник Војка Пајкић Ђорђевић
Реализатор Сања Реџић
Монтажер Дамјан Паунковић

Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]