Читај ми!

Где је подршка еколошким возилима у Србији

Аутомобилски свет очигледно иде ка електрификацији и то сте могли да видите прошле недеље у извештају емисије САТ са салона у Минхену.

Међутим питање је колико је Србија далеко одмакла на том плану и да ли ће, када Европа пређе на струју, остати у прошлости или ће се придружити тој будућности. Заправо, највеће питање јесте да ли ће држава помоћи власницима возила да пређу на еколошке технологије или да своја стара возила доведу у исправно стање.

Одговоре на ова питања екипа емисије САТ потражила је на две изложбе посвећене електричним возилима које су у протеклих десетак дана одржане у Новом Саду и Београду. Важан део одговора налази се и у интервјуу са министарком за заштиту животне средине који је снимљен управо на самом почетку једне од те две изложбе.

Сазнаћете и да ли се планирају субвенције за ТНГ и да ли се мењају прописи о увозу еуро 3 половњака. У рубрици "Представљамо" возили су рено "конквест".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 11.00 на Другом програму.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]