Читај ми!

Градилишта у Београду

У Београдској хроници данас гледајте,

Зашто су машине напустиле градилиште у блоку 37? Да ли су грађани и инвеститор нашли заједнички језик? Зашто стоје радови на изградњи нове аутобуске станице на Новом Београду? Докле се стигло са археолошким ископавањима у центру Београда? Гост Београдске хронике је градски архитекта Марко Стојчић.

Станари Видовданске улице којима се урушила зграда због градилишта у суседству данас могу да оду по своје ствари у пратњи обезбеђења. Наши репортери ће ићи са њима.

Органски произведена храна за болесну децу - пројекат у којем учествују волонтери из села Велика Каменица. И они су гости Београдске хронике.

Која приградска насеља имају базене, а која би могла да их добију и када. Обишли смо и Лидо, омиљено купалиште свих правих Земунаца.

У Београдској хроници погледајте и зашто би неко одлучио да буде добровољни ватрогасац. Не примају за то плату, а поред својих редовних послова имају дежурства и иду са професионалцима да гасе пожаре и спашавају људе из поплава.

Знате ли која је разлика између снукера и билијара? Зашто је у снукеру веома битан дрес код и ко су наши најбољи снукери, гледајте у данашњој емисји.

Уредник и водитељ Ана Манојловић.

Београдска хроника Београдска хроника

Аутор:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]