Читај ми!

Студио

"Клупски, кабаретски и помало латино призвук" Жељко Шашић о својим новим песмама које ће извести у суботу у Студију

Необична комбинација старих хитова и премијера нових песама очекује вас ове суботе у 23:45х у Студију на РТС1.

Жељко Шашић је снимио две нове песме после дужег времена, које су, како каже, потпуно другачије од свега што је до сада радио. 

"Мислим да се поприлично одавно нису такве песме појавиле, не знам са чиме би их упоредио. Имају мало клупски, кабаретски призвук, латино...Мени је то изазов, и много ми је драго што сви верују у то, имао сам јако добру подршку и мислим да ће то бити добро." рекао је Жељко поводом нових песама Театар и Животна које су настале у продукцији Skymusic Entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=AIy_1-JBFi8

Осим две нове нумере, Жељко ће у Студију извести и свој стари хит Она је прича живота мога у новом, другачијем аранжману.

Легендарни Зијо Валентино у Студио доноси сплет својих највећих хитова: Да се родим поново, Потонуле лађе, Само склопи окице, Иду птице селице, Волим те још и Ока твоја два.

Гошћа Студија је и Каyа Остојић, која ће отпевати свој највећи хит Хтела бих у новом аранжману, као и обраду баладе Хајде онда ништа Тијане Богићевић.

Прилику да се представе публици, Студио даје и новим талентима, па ће ове суботе своју нумеру У реду је, која је настала у Skymusic Entertainment продукцији, извести млади певач Милан Бујаковић.