Читај ми!

Студио

Шест поп звезда у суботу у Студију: Калиопи, Марко Лоуис, Лена Ковачевић, Ивана Петерс, Yanx и Игор Симић

Овонедељно издање емисије Студио обележиће поп звук. Највећа поп имена региона уносе свежу енергију у познате хитове, изводећи их у новим аранжманима.

Регионална дива из Македоније, Калиопи, насмејана и лепо расположена као и увек, рекла је да увек радо долази у Београд, и открила да ће на сцени Студија извести две песме: свој стари хит Небо ми сја, у новом аранжману, као и обраду чувене песме Македонија, коју је својевремно отпевао Дадо Топић са групом Тиме.

"Имам осећај да људи схватају да је македонско сунце љубав, и да је жеља тог народа да себе да другима, некако - блиска. Хвала Дади Топићу, кога обожавам, који је мој велики пријатељ, јер је опевао све оно што многи други не би рекли, а да при том није Македонац" рекла је Калиопи.

https://www.youtube.com/watch?v=TBdJg27zzlE

Марко Лоуис извешће своју песму Ћутаћу у новом аранжману, Лена Ковачевић ће отпевати мало другачију верзију своје баладе Дубине, а Ивана Петерс ће извести свој највећи хит Ја бих те сањала у новом аранжману.

Њих троје ће, заједно са Yаnx и Игором Симићем извести нумеру Удахни, која је настала спонтано за време пандемије, и носи снажну еколошку поруку, али и подсетник људима да је њихов живот у њиховим рукама.