Читај ми!

Једини излаз

Друга епизода: Ана све више сумња да јој је муж жив. Тражи Сашин златни сат који се види на снимку, али га не проналази. Одлази код патолога, али на сликама обдукције се не препознаје Саша.

Претурајући по Сашиним стварима открива тајни живот свог мужа: водио је сумњиве послове са богатим странцима. Почиње да сумња то има везе са његовим нестанком, а да је Сашина породица лажирала његову смрт.

Случај Малог Ђолета је проглашен за самоубиство, али инспектор Штрбац верује да је убијен и да је његова смрт повезана са случајем Наташе Врањеш. Штрбац сазнаје да је Наташа пре шест година пријављена да је нестала, а да је њен случај водио колега Воја Тошић, који се прави да се не сећа ничега.

Улоге тумаче: Анђелка Прпић, Љубомир Бандовић, Даница Максимовић, Јанко Поповић Воларић, Никола Ристановски, Милена Предић, Тони Михајловски, Соња Колачарић, Јово Максић, Борис Комненић, Андрија Бошковић, Клара Хрвановић, Милан Чучиловић, Слободан Бештић, Радослав Миленковић, Марко Јањић, Милош Влалукин, Вања Ејдус...

уредник серије за РТС: Марко Новаковић
редитељ: Дарко Николић
сценаристи: Марко Поповић, Ива Митровић и Иван Кнежевић
директор фотографије: Миљан Миловановић
сценографкиња: Јелена Терзић Станковић
костимографкиња: Јелена Стефановић
монтажер: Стеван Марић
композитор: Ђорђе Миљеновић (Скај Виклер)