Читај ми!

Здравко Кривокапић, премијер Црне Горе

Да ли ће Здравко Кривокапић морати да за смену Лепосавића тражи подршку ДПС-а, како је српско бирачко тело у Црној Гори видело његову честитку Жељки Цвијановић поводом Дана Републике Српске, а како његову честитку поводом годишњице независности тзв. државе Косово?

Након 30-годишње владавине Мила Ђукановића и ДПС-а, у децембру прошле године изабрана је Влада Здравка Кривокапића. Називали су је експертска, апостолска, неки пежоративно, неки с радошћу. Здравко Кривокапић је говорио да је та Влада јединствен феномен - да су је нападали и власт и опозиција потрајала је нешто више од четири месеца. Међутим сада је у највећој кризи, након што је Здравко Кривокапић најавио да је покренуо процес смене министра правде Владимира Лепосавића због његове изјаве о Сребреници.

Да ли ће Здравко Кривокапић морати да за смену Лепосавића тражи подршку ДПС-а, како је српско бирачко тело у Црној Гори видело његову честитку Жељки Цвијановић поводом Дана Републике Српске, а како његову честитку поводом годишњице независности Косова?

Да ли ће то бити политички крај Владимира Лепосавића или Здравка Кривокапића?

Гост: Здравко Кривокапић, председник Владе Црне Горе

Аутор емисије: Стеван Костић

 

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]