Читај ми!

Случај породице Бошковић

За све љубитеље хумористичке серије "Случај породице Бошковић", коју ових дана пратимо на првом програму РТС-а, стижу лепе вести - у припреми је нова сезона коју ћемо гледати већ од маја следеће године!

Доживљаји Гаврила, Данијеле, њихове деце и пријатеља нису завршени. Крај прве сезоне нас очекује 25. децембра, али екипа серије увелико припрема нове авантуре ове необичне породице.

У 45. епизоди, која носи назив "Друштво сломљених срца", Јована и Велибор се кладе да он ћути цео дан. Велибор пристаје, јер то значи да ће купити нове патике али ствари се компликују када кум Бошко најави посету.

У 46. епизоди, која носи назив Поштени налазач, Јована и Велибор су очарани бака Ленкиним сладоледом што Данијела схвата као лични пораз. Гаврило је пронашао новчаник на улици и решен је да га врати власнику.

Улоге тумаче: Радивоје Буквић (Гаврило), Наташа Марковић (Данијела), Силма Махмути (Јована), Ђорђе Кадијевић (Велибор), Бојан Димитријевић (Гуливер), Јелисавета Кораксић (Оља), Исидора Јанковић (Микси), Светлана Бојковић (Лола)

Гости у епизоди: Јелисавета Теодосић и Петар Бенчина

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристкиње: Катарина Ралевић и Нина Џувер
Редитељи: Иван Стефановић, Иван Буквић, Иван Живковић и Рашко Миљковић
Директори фотографије: Радослав Владић и Дарко Станојев
Сценограф: Зорица Чобановић
Костимограф: Снежана Карл
Композитор: Александра Ковач и Роман Горшек
Монтажери: Тихомир Дукић, Марко Тисовец и Марија Шарац
Дизајн и микс звука: Велибор Хајдуковић и Небојша Зорић
Продуцент серије: Катарина Ралевић