Читај ми!

Прво извлачење наградне игре "Узми рачун и победи" у суботу на РТС-у

Прво извлачење награда у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи", биће одржано у суботу, 28. новембра 2020. године на Првом програму РТС-а, са почетком у 18.00 часова.

У директном телевизијском преносу вредне награде извући ће позната и успешна имена из света спорта, глуме и музике. Поред личности које ће извлачити коверте и донети срећу некоме од наших грађана, у емисији ће учествовати гости из привреде који ће, између осталог, говорити на тему сиве економије, борбе против исте и значају ове наградне игре и кампање за целокупну акцију.

До сада је пристигло нешто више од 1.300.000 коверата са више од 13 милиона рачуна који ће учествовати у првом јавном извлачењу које ће гледаоци моћи да прате у директном преносу на Првом програму РТС-а. Укупна вредност наградног фонда наградне игре Узми рачуну и победи 2020 износи 660.482,20 евра и 41.623.390,80 динара.

Предвиђено је да буду додељене следеће награде: један трособан стан у Београду на локацији Земунске капије, четири двособна стана у Београду на локацији Земунске капије, један једнособан стан у Београду на води и 30 аутомобила Фиат 500Л.

Коверте које су благовремено стигле на тражену адресу и нису извучене у неком од извлачења учествују у наредном извлачењу, све до последњег, шестог извлачења...

Водитељи: Милица Гацин и Слободан Шаренац.