Читај ми!

Корона и кардиоваскуларни систем

У "РТС ординацији" и овог викенда очекују вас нове три корисне приче о здрављу. Познати редитељ откриће детаље своје борбе са ковидом 19, сазнаћете какве последице може оставити корона вирус на кардиоваскуларни систем, а чућете и како вода може бити лековита.

У првом делу емисије, "Корона", фотограф и редитељ Дејан Милићевић откриће како је прошла његова борба са вирусом ковид 19, колико је било тешко, како је килажа утицала на опоравак, али и како је успео да смрша скоро 50kg пре пандемије и тд.

У "Ординацији" ће бити речи о утицају вируса корона на срце и крвне судове. Директорка КБЦ Бежанисјка коса, кардиолог др Марија Задравковић, објасниће како ковид 19 штети срцу, које трајне последице може да остави, како опоравити срце након прележаног вируса и још много тога корисног.

У последњем делу емисије, "Храна као лек", сазнаћете како вода може бити лековита, на који је начин треба припремити, конзумирати и шта од биљка додати у њу како би ефекти били бољи. Све то објасниће Верица Тодоровић, фитотерапеут и нутрициониста.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Ненад Кркелић.

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]