Читај ми!

Марко Гверо

Марко Гверо је у данима када готово свако вече игра у позоришту, пред премјеру новог филма и у паузама снимања серија успео да један део дана када су снимана ТВ лица проведе на омиљеном месту, на броду на који воли да оде и да се осами поготово када се заврши летња сезона и нема туриста.

Михољско лето у октобру послужило је за бег од свакодневице уз причу о томе како је одрастао у породици у којој је отац радио у Немачкој, а он са мајком живео у Београду, да би и сам отишао у иностранство.

Повратак у земљу требало је да буде само због одслужења војног рока, али је смогао храбрости и отишао на пријемни из глуме. Тако је одлазак у иностранство заборављен, али је после дипломског отишао на привремени рад у Кикинду где је у позоришту провео пуних 16 година.

Уз пуно смеха испричао је о деци тинејџерима који нису долазили на брод јер није било интернета, а гледаоци ће имати прилику да виде како је Гверо дочекан у Београдском драмском позоришту где је постао стални члан.

Аутор Тања Петренек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]