Читај ми!

Ја волим Србију

У омиљеном породичном квизу недељом увече на Првом програму РТС-а и овога пута пратићете надметање у знању, које на забаван начин изазива само лепе успомене и подсећа нас зашто волимо своју земљу.

Др Неле Карајлић је ове недеље у свој плави тим позвао Верицу Ракочевић (модна дизајнерка), Зорана Пајића (глумац) и Ђорђа Ђоку Кортину, доајена манекенства али и угоститеља...

Да би снаге биле правилно распоређене у бици за победу а пре свега да би свима нама и ове недеље уз "Ја волим Србију" било још забавније - Ненад Окановић је у свој црвени тим позвао: Ивану Дудић (глумица), Душана Каличанина (глумац) и Јасну Миленковић Јами (певачица).

"Ово је квиз уз који ћемо сигурно још више заволети Србију и упознати или се подсетити на важне догађаје из наше историје, културе, уметности, сазнати понешто и о демографској слици Србије а указујемо редовно и на велика постигнућа наших знаменитих сународника у многим областима. И све то, у форми забавне емисије кроз игру, песму и фер плеј." поверава водитељка квиза Драгана Косјерина.

Нова, узбудљива епизода, чије је обележје надметање у добром расположењу такмичара - на програму је у недељу 18. октобра од 21 сат, на РТС 1.

Редитељ емисије: Дарко Камарит