Стигни ме ако знаш

Нова епизода, друге сезоне узбудљивог породичног квиза "Стигни ме ако знаш" који води Кристина Раденковић, доноси вам много напетости, забаве и нових знања.

"Стигни ме ако знаш" је динамична игра која ће вас оставити без даха. У другој сезони квиза можете да очекујете велики број непредвидивих ситуација и обрта, али и прилику да се испред ТВ екрана забавите и тестирате своје знање заједно са пријатељима и члановима породице.

Оно што се није променило у односу на прву сезону јесу срце и душа квиза - водитељка Кристина Раденковић која нас је опчинила и сваку емисију учинила додатно узбудљивом, као и правила игре.

Четири играча стоје на ивицама огромне четвороугаоне интерактивне табле, сличне онима из друштвених игара "Монопол" или "Не љути се човече". У сваком кругу игре, сваки такмичар има 30 секунди да одговори на 6 питања из опште културе. Колико тачних одговора да, толико поља иде напред. Свако поље испод себе крије новац или изненађење у игри. Уколико такмичар стигне неког од противника, избацује га из игре и узима му сав осовјени новац. Такмичар који први стигне на стартну позицију је победио и има прилику да у последњој рунди сачува сав новац који је освојио.

Али, сви који су пратили прву сезону квиза знају да то није све! Судбину победника у последњој рунди у своје руке преузима публика у студију. Због тога је "Стигни ме ако знаш" једини квиз у ком такмичар у једном моменту игра и за себе и за публику.