Јутарњи програм

Читавих 5 сати, или 300 минута, свакодневно траје јутарњи програм, а ако останете са нама од 6 па све до 11 сати ево тема о којима говоримо:

Од Њујорка до Рима! Од погрешне лоптице до нове титуле и 36-тог мастерса, највише од свих у историји поново! Нова Новакова титула биће у нашем фокусу данас.

После Приштине у Београд стиже изасланик америчког председника Доналда Трампа за дијалог Ричард Гренел, али и америчке инвестиције. О томе у прегледу штампе после 7.

У студентским домовима у Београду места има за хиљаду две стотине шездесет шест бруцоша. Коначна ранг листа биће објављена у четвртак, а дан касније почеће расподела соба. Прегледи за лекарско уверење почели су јуче, а ми после пола 8 говоримо о здравственој безбедности студената.

Годинама су се борили и изборили! Док се у свету пантомима третира као уметност, а пантомимичари као глумци, у Србији у званичној „Класификацији занимања"пантомимичар" је сврставан међу „неразврстане". Е, сада више није тако!

Од првог сусрета са ковидом 19, страхује се од урушавања здравствених система широм планете. У средини, попут косовске, која већ 20 година трпи последице великих друштвених и историјских ломова с краја прошлога века, брига о здрављу становништва посебно је важна, али и крхка. У новом серијалу "Право на сутра" откривамо шта је све Корона променила на КиМ.

После пола 10 представљамо вам документарну серију „Тврђаве на Дунаву", које вековима опстају на његовим обалама. Серија  је својеврсно  путовање бродом од Бездана до Трајановог моста, надомак Кладова, а о томе говоре историчари, археолози, архитекте, историчари
уметности, али и  писци, уметници, ентузијасти, туристички водичи, рибари....

После 10 представљамо вам нову сталну рубрику уторком - ТАЈНА БИЉА. Лековите биљке користе се у народној медицини још од античких времена, а кроз историју смо научили много о позитивним учинцима биљака на наше тело. То је наша жеља, да Вам у савременом свету покажемо како уз помоћ природе можете себи да помогнете.

Најбољи српски џокеј у историји, десет пута био је најбољи у нашој земљи, али највеће резултате постигао је широм света. Победничке пехаре подизао је у 10 земаља, а највеће успехе забележио је у Јужној Кореји, где је постао шампион и победник највеће трке - галопског дербија.

На уредничком месту седи Александар Туцаковић, а пред камерама Бојана
Марковић.