Специјал ''Разговори у Вашингтону - Лавиринт наде''

Дводневни сусрет делегација Београда и Приштине у Вашингтону ближи се крају. Коме су очекивања испуњена, има ли разочараних?

Расположење учесника дијалога, видели смо, мењало се из минута у минут. Мењао се, по свему судећи, и списак тема о којима су разговарали. Шта стоји у документу који ће потписати председник Александар Вучић и премијер привременх косовских институција Авдулах Хоти?

Председник Трамп ће, како се очекује, присуствовати потписивању еконосмких споразума. Да ли је Трампово присуство гаранција да ће договорено бити и реализовано?

Да ли је "тачку 10" потиснула расправа о економским питањима, запошљавању младих и привредним подстицајима, или ће се она временом поново вратити на агенду?

Који резултати састанака у Вашингтону ће се видети одмах, а на које ефекте ће се мало дуже чекати, о томе у специјалној емисији говоре: Ивица Дачић, минстар спољних послова Србије, Љиљана Смајловић, колумнисткиња "Недељника", Михајло Весовић, директор у Привредној комори Србије и Слободан Зечевић из Института за европске студије.

Чућемо прве утиске из Вашингтоне, али и како се разговор две делегације пратио на Косову и Метохији, а како у Бриселу.

Уредник и водитељ Нада Гогић

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]