Чудо невиђено или црногорски дан мрмота

За 10 дана одржавају се пети избори од када је Црна Гора постала независна држава. Биће то најнеизвеснији избори у тридесетогодишњој политичкој каријери Мила Ђукановића.

Да ли је црква превелики залогај за њега? Може ли опозиција да пробуди све оне људе који су излазили на литије? Да ли ће политички непознат Здравко Кривокапић остварити најбољи резултат за опозицију? Шта демократе постижу кампањом - Мир је наша нација? И да ли ће на крају о свему одлучивати млади политиколог албанског порекла Дритан Абазовић, кога је део јавности прогласио за четника?

Можда ће споредне улоге на црногорским изборима бити једнако важне као главне. Уосталом, некад се такве и више памте. Добар глумац зна да и епизодну улогу претвори у незаборавну. У нашој кинематографији много је малих улога које су постале култне. Подсећамо на најбоље "мале" улоге и најбоље епизодисте у српском филму.

Уредник: Горислав Папић

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]