Јутарњи програм

На нека смо се правила навикли, а нека тек треба да објаснимо. Рецимо, како се од данас може у Црну Гору, а по којим правилима ће гости из региона моћи да нам дођу?

 

Да ли је повољнија епидемиолошка ситуација довољно повољна да би се наставили поступци вантелесне оплодње? Удружење "Шанса за родитељство" тражило је да се обустава обустави. Шта су им надлежни одговорили?

Има ли одговора и договора о будућој Влади? Нови Сад спремио је нови пакет помоћи за градске привреднике. Да ли ће Милош Вучевић ефекте сабирати са позиције градоначелника или члана нове Владе, питамо га око пола 8.

Проверавамо и колико је сезонских радника регистровано у доба короне и како епидемију преживљавају они који су месецима без икакве зараде.

Упознаћете Лану Јовановић, девојчицу чија будућност зависи од наше спремности да помогнемо. Видећете и који су аргументи пресудили да Др Јелена Костић напусти радно место у немачкој болници и врати се у Косовску Митровицу.

У редовним временима из туристичких места у Србији понесете редовне сувенире. Да ли су због ванредних околности и угоститељи били ванредно креативни?

Како звуче и могу ли да вас разбуде вране? И то вране. Рок група "Вране вране" стиже нам пред крај емисије.

Чекамо вас у 6.00
Уредник и водитељ Нада Гогић