Протезе и 5 савета о методама подмлађивања лица

РТС ординација ће и ове недеље бити место где се кроз смех и забаву сазнају важне и корисне информације у вези са здрављем. Здраве оброке припремаће певачица Јелена Гербец, сазнаћете на које се све начине зуби могу исправити и какве протезе постоје и на крају ће хирург дати 5 корисних савета у вези са популарним начинима подмлађивања лица.

У првом делу емисије, "Храна као лек", здрава јела припремаће певачица Јелена Гербец. Она ће открити да ли има неки здравствени проблем, као и зашто је прешла на вегански начин исхране. На менију ће бити слано и слатко јело од сировог воћа и поврћа. Све важно о намирницама објасниће нутрициониста Ђорђе Пејић.

Тема централног блока емисије, "Ординација", су протезе. Сазнаћете на које се све начине зуби могу исправити, када се ортодонти одлучују за такозвану "фиксну" протезу, како мотивисати децу да носе мобилне апарате, постоји ли решење за одрасле ако не желе "фиксну" итд. Све одговоре даће др Жељко Милосављевић, специјалиста ортодонције са Стоматолошког факултета у Београду.

"5 савета" биће у вези са различитим начинима подмлађивања лица. Схватићете када је време почети са третманима, које процедуре су опасне, колико трају ефекти, на који начин се постиже припродан изглед и још мого тога занимљивог. Савете ће вам дати хирург, др Владимир Арсенијевић.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]