Истине и заблуде о штитастој жлезди

Припрема здраве хране са глумцем Жарком Степановим, деформитети стопала и истине и заблуде о штитастој жлезди.

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља, очекују вас нове занимљиве теме и гости. Ове недеље ће здрава јела припремати глумац Жарко Степанов, видећете како се неки деформитети стопала могу превазићи, а на крају ће бити разјашњене заблуде о проблемима штитасте жлезде.

У првом делу емисије, Храна као лек, здрав слаткиш припремаће глумац Жарко Степанов, а сазнаћете и да ли има неки здравствени проблем. Водитељка Марија Поповић показаће како се врло брзо могу припремити здрави ролати без брашна. Све важне информације о намирницама и јелима даће нутрициониста Ђорђе Пејић.

У Ординацији биће речи о здрављу стопала. Сазнаћете како се проблем чукља може ублажити као и која су помагала при лечењу овог проблема ефикасна. Видећете како изгледа убризгавање хијалуронских филера у табан, а сазнаћете и зашто се то ради као и када помаже. Све ће показати и објаснити др Милош Станојевић, подолог-специјалиста за стопала.

Истине и заблуде биће о штитастој жлезди. Сазнаћете да ли јод увек прија штитастој жлезди, како се на време препознају симптоми, да ли поремећај хормона доноси гојазност, какава је терапија и још много тога корисног. Објашњења ће дати др Снежана Половина, ендокринолог из Клиничког центра Србије.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]