На вечери код: Владимир Ковачевић

Част да као последњи домаћин, у име тима "Со" угости супарничку екипу припала је најмлађем такмичару серијала, Влади Ковачевићу. Талентовани глумац се у финалној емисији серијала представио и као одличан имитатор, духовит и забаван домаћин али и једнако добар кувар.

Ненада Кнежевића Кнеза, Драгицу Радисављевић Цакану, Бојану Стаменов, Јелену Живановић Зану, Гоцу Лазаревић и Банета Томашевића - домаћин је развеселио и насмејао... најпре својим менијем али још више - "умећем" у кухињи!

Несуђени ватерполиста, Влада је открио да је током спортске каријере бранио боје оба "вечита ривала" али и да му је фудбал, уз здравље, "најважнија ствар на свету". Сазнаћете и како се снашао у улози јунака цртаних филмова, ко му је омиљени глумац и са којом дамом би волео да "подели кадар".

Видећете, наравно, како су Владини гости реаговали на све оно што им је спремио али и какву атмосферу за столом су остварили свих 12 такмичара заједно, у финалној епизоди серијала "На вечери код..."

Тиму "Бибер" ће се придружити и Владини "саборци": Марко Кон, Бојан Маровић, Бојана Ординачев, Сузана Манчић и Изворинка Милошевић.

Чланови оба тима су се присетили најинтересантнијих момената из серијала у коме су, како углас кажу - сви уживали... А изјаснили су се и чији су их специјалитети највише одушевили.

О ТВ серијалу "На вечери код..."

Ова забавна емисија такмичарског карактера емитује се од 5. марта ове године, четвртком на Првом програму РТС-а. Познате личности из различитих сфера јавног живота (музичари, глумци, спортисти, модни дизајнери, итд) за своје госте приређивали су незаборавне вечерње забаве у својим домовима. Од кухиње, преко трпезарије до дневне собе, четртком од 22 сата на РТС 1 кроз епозоде емисије "На вечери код...", пратили смо како се познати сналазе у кухињи али и у улози домаћина - када им у госте дође шест захтевних (такође познатих) личности, који очекују и укусан оброк али и добру забаву. Учесници емисије били су подељени у тимове - "Тим Бибер" и "Тим Со". За разлику од већине постојећих кулинарских такмичарских програма, у којима се једни другима супротстављају појединци - ово је било надметање два шесточлана тима. Сваког четвртка, пратили смо по једног "такмичара" који се трудио да достојно представи свој тим и то тако што је сво своје кулинарско и забављачко умеће стављао пред суд члановима противничког тима.

На крају сваке вечери - емисије "На вечери код..." - следило је оцењивање. Збир оцена, које су током такмичења освојили појединци из истог тима (Тим Бибер и Тим Со), дефинисаће на крају серијала укупну тимску оцену, која ће показати који тим побеђује.

Тимови емисије "На вечери код..." борили су се за новчану награду од 1000 000 динара.

Победничка екипа донираће награду у хуманитарне сврхе - Прихаватилишту за одрасла и стара лица у Београду.

Учесници ТВ серијала "На вечери код..." су : Ненад Кнежевић Кнез, Јелена Живановић, Изворинка Милошевић, Гоца Лазаревић, Драгица Радосављевић Цакана, Сузана Манчић, Бане Томашевић, Бојана Стаменов, Марко Кон, Бојан Маровић, Бојана Ординачев и Влада Ковачевић.

Који ће тим, гласовима својих супарника, заслужити победу и част да чек на милион динара уручи Прихватилишту за одрасла и стара лица, као и ко ће, као гост изненађења, прогласти победничку шесторку - сазнајте овог четвртка на РТС 1, 4. јуна у 22 сата - у финалној епизоди ТВ серијала "На вечери код...".