Истине и заблуде о одвикавању од пушења

Овонедељна РТС ординација доноси нове корисне информације и занимљиве приче. Своје омиљено здраво јело припремаће позната водитељка РТС-а Ивона Пантелић, видећете како се може правити домаћа козметика и на крају ће стручњак разјаснити заблуде о одвикавању од пушења.

У првом делу емисије, "Храна као лек", куваће позната водитељка РТС-а, Ивона Пантелић, а припремаће традиционално руско јело - "Боршч". Водитељка Марија Поповић направиће колач од кускуса који није потребно пећи. Све о јелима и намирницама објасниће нутрициониста Јелена Аврамов.

У "Ординацији" ћемо научити како једноставно и брзо направити домаћи пилинг који се може користити и за лице и за тело. Поред тога, фармацеут и специјалиста козметологије, Маријана Милосављевић, показаће и како се припрема врло практична шећерна паста зе депилацију коју свако може користити код куће.

"Истине и заблуде" биће о одвикавању од пушења. Сазнаћете да ли су електронске цигарете добар почетак одвикавања, колико помажу никотниски фластери, колико дуго трају кризе, шта свакодневно треба избегавати, да ли нагло треба прекинути са цигаретама и још много тога корисног. Све ће разјаснити и објаснити специјални педагог, др Ика Пешић.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]