Дојење

Нова РТС ординација биће посвећена мамама и бебама, сазнаћете шта би требало радити у првим данима дојења, како помоћи беби која има грчеве, али и како да се неискусна мама понаша уколико се деси проблем са грудима. Очекују вас многи корисни савети.

У првом делу емисије, "Храна као лек", куваће водитељка Драгана Катић. Она ће показати како брзо и лако приави ролнице од киселог купуса. Водитељка Марија Поповић припремаће кифлице на здравији начин и то од спелтиног брашна и куркуме. Све у вези са намирницама и комбинацијама објасниће нутрициониста Јована Срејић Ферлуга.

У централном блоку емисије, "Ординација", најслађи и најмлађи гости у студију биће бебе. Како припремити дојке да праве више млека, како правилно дојити бебу у првим данима, како је ставити да подригне, како вежбати са бебом да би грчеви брже прошли и још много тога корисног показаће и објаснити Милева Арбутина, патронажна сестра са вишедеценијским искуством. Све ће практично и демонстрирати маме са својим бебама.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]