Јутарњи програм

И празнични и безбрижни дани, по свему судећи, су прошли. Озбиљне теме сачекале су нас у овом јануару.

Аустралија више није тако далеко. Последице пожара, иако несагледиве, јасно је, осећаће се деценијама. Шта потпирује ватру, а каква сила би могла да је угаси? То је једна од наших тема.

Два дана након што му је запаљен ауто у Лепосавићу, потпредседник Српске листе Славко Симић говори за Јутарњи програм. Коме је тим чином послата порука и кога такве поруке плаше?

Када би остало на размени оштрих порука између Америке и Ирана свет би био задовољан. Ипак, нове околности, снимци и истраге пада авиона уносе додатне деструктивне елементе у иначе лако запаљиве односе. Зна ли ико шта Блиском истоку доносе недеље пред нама питање је за професора Слободана Јанковића са Института за међународну политику и привреду.

Министар Бранислав Недимовић знаће, после теренске провере, колико је неискоришћених парцела у Србији. План је да се оне дају у закуп онима који могу да их искористе. Под којим условима, рећи ће нам министар пољопривреде.

Градоначелник Београда је у изненадном обиласку градилишта. Наша екипа на лицу места проверава ради ли се викендом.
Пратимо тенис и навијамо за прво финале у премијерном АТП купу. Бодримо и рукометаше. Да се поврате после шока на старту Европског првенства.
Шта доноси пета сезона "Војне академије" можда и сазнамо од глумца Ђорђа Стојковића. Рецепт за војнички пасуљ, ипак, нисмо успели да сазнамо ни два века од првог кувања.

И за оне које занима цена квадрата у Србији, какву храну једу космонаути, али и са каквим се бригама буди британска краљевска породица, биће места у суботњем Јутарњем програму.

број коментара 0 Пошаљи коментар