Балканском улицом: Стефан Миленковић, први део

Екипа емисије Балканском улицом сачекала је једног од најбољих виолиниста света Стефана Миленковића на београдском аеродрому.

У првом делу емисије која је на програму РТС ове недеље Срефан Миленковић и Весна Дедић причају у комбију на путу до студија у Таковској 10 о његовим одласцима и доласцима, самоћи која је предуслов сваког великог успеха, данима одрастања у Београду, стилу живота и начину да под светлима рефлектора будеш најбољи публици, а када се угасе најбољи себи.

Духовит и паметан Стфан Миленковић је био савршен саговорник Весни Дедић у емисији Балканском улицом која говори о тренуцима среће и туге који су обележили животни пут човека којег нација и свет воле од његове треће године када се први пут појавио испред симфонијског оркестра са виолином.

Аутор Весна Дедић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]