Јутарњи програм

У овој емисији, неке од тема о којима говоримо су: Најзанимљивије деонице, највећи изазови за инжењере и градитеље, већа безбедност саобраћаја - Време и пажњу током целе емисије посвећујемо источном краку коридора 10.

Шта ће тај ауто - пут значити Србији, али и Европи, јер се сада интегришемо у важан европски правац, који спаја западну обалу Европе са крајњим истоком Турске, а води од Лисабона у Португалији до границе са Ираном.

Дуг период без кише и топли дани у октобру и почетком новембра, добро су осушили земљу, а многе реке скоро пресушиле. Да ли су ове кише поправиле стање на рекама и каква је сада ситуација, нешто пре 7.

Неплодност је у Србији важна тема и горући проблем, с обзиром на то да, као и у Европи, сваки шести пар има проблем са зачећем. Наша земља се, и ове године, придружила Европи у обележавању Недеље неплодности, са жељом да се скрене пажња на то колико је важно да на време размишљамо о породици. О томе после пола 8.

Он је фотограф који нам открива лепоте српског природног амбијента. Краси га родољубиви приступ фотографији, јер је отргао од заборава све оне духовне и моралне вредности које су симболи српског сељака и домаћина.

После Јутарњег дневника наш гост биће Станко Костић.

На самом крају емисије упознаћете једну младу композиторку коју је одувек интересовало повезивање музике, слике, и покрета. Сазнаћемо како је успела да усклади природу, електронску музику и симфонијски оркестар.

Уредник емисије је Александар Туцаковић, а водитељ Бранко Веселиновић!

 

број коментара 0 Пошаљи коментар