Дуг мору

У приморском селу живи Периша, власник угоститељског објекта бурне прошлости. Перишина жена Светлана нестала је под неразјашњеним околностима, зато он сам одгаја кћерку Олгу, која покушава да пронађе мајку.

Олга је заљубљена у Рња, момка који је сеоско копиле. Периша се противи тој вези, терајући Олгу да се врати на студије у Београд.

Ствар се компликује изненадним доласком Милутина који захтева да му Периша врати дуг пре рока. А Милутин је, то цело село зна, звер: у младости је трајно обогаљио Поповог сина Зеја. Узнемирени Периша покушава уз помоћ сестре Маришке да реши проблем и безбедност кћерке. Када јој тајанствени странац, Ђорђе донесе дрвену кутијицу која је припадала њеној мајци, Олга одлази за Београд да открије породичну тајну.

Пратимо породичне, родитељске, љубавне, пријатељске и друге односе, кроз преплитање садашњости и прошлости. Откривамо о јунацима и оно што ни они о себи нису знали...

Да ли је истинита легенда о мору које узима жртве? Да ли су за сва дешавања крива два камена са знаком словенског бога Сварога или се разлози налазе међу људима који чувају своје мрачне тајне? Мистична линија преплиће се са људском драмом наших јунака, који ће у потрази за љубављу и одговорима морати прво да се суоче са собом.

Свако има своје "немило мјесто"... које је твоје?

Улоге: Драган Мићановић, Нада Шаргин, Ана Лечић, Вуле Марковић, Бранимир Поповић, Павле Поповић, Сергеј Трифуновић, Леон Лучев, Миодраг Крстовић, Мишо Обрадовић, Весна Тривалић, Мина Совтић, Бојан Димитријевић, Стела Ћетковић, Бојана Маљевић.

Режија: Горан Гајић

Уредник серије: Саша Радојевић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 20. окт 2019, 21:00) - anonymousMiroslav [нерегистровани]

Rts

Sviđa mi se režija serije "Dug moru "