Јутарњи програм

У овој емисији, неке од тема о којима говоримо су:

Нокте грицкају и деца и одрасли, а осим што руке изгледају ружно, грицкање ноктију може довести до других здравствених проблема, јер повећава ризик од упалних бактеријских и гљивичних инфекција.

Сви они који у овом тренутку кроје светску политику и друштвене догађаје, су у Њујорку на 74-том заседању Генералне Скупштине. Шта Sрбија очекује од тог догађаја?

Колико треба да траје радна недеља? Сви би волели да за исту плату раде jедан дан мање. Могу да се одморе, заврше послове и обавезе за које сада немају довољно времена. Али, шта после? Јесу ли баш сви спремни за то? Када добију слободно време, људи се ретко баве саморазвојем и спортом, а 25 одсто препушта се ленствовању, тврде психотерапеути!

"Стартуп центар" Економског факултета представља необично место у ком студентске идеје улазе у свет бизниса захваљујући потпуно бесплатној менторској подршци. Програм је намењен младима који желе да закораче у изазовни свет предузетништва. Ко може да учествује на новом конкурсу.

Када од трговаца тражимо, не дај боже, да се роба замени, а не поправља или да нам се врати новац, ако нешто не ваља, често не могу да помогну везе које потежемо, па ни организације потрошача и закони који нас штите. Шта онда преостаје и шта пише у новом Закону о заштити потрошача који треба да се усвоји до краја године?

Од вечерас нова емисија на РТС-у! На нашем првом програму почињемо eмитовање серијала "Срце злочина" - то је играно документарни серијал који се бави темама из црне хронике. Гледаћемо реконструкције случајева које су снимане на аутентичним локацијама, са актерима који су, у великом броју случајева, и сами учествовали у истрагама.

Пред крај данашње емисије представљемо вам "Рошер Етно Бенд-а", чији је циљ да превасходно промовишу музичку културну заоставштину Србије кроз традиционалну музику и етно звук, на специфичан, помало другачији и свакако савременији начин.

Уредник емисије је Александар Туцаковић, а водитељка Драгана Косјерина!

број коментара 0 Пошаљи коментар