Знање имање

Много је разлога да додјете у Сокобању. Можете да уживате а можете и да инвестирате. Традиција у будућност је мисао која неке људе покреће, да у времену садашњем ускладе и економију и екологију, да у складу са природом нађу смисао живота и стварања, док бања и околна села на падинама шест планина дају прилику да економија опште добробити буде стварна.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Илија Травар, зашто је државни посао заменио за производњу органских зачина на Ртњу. Јелена Стевановић - како се одржавају биљке у спиралној башти пермакултуре. Ана и Милош Нинковић - о животу у складу са самим собом, околином у заједничком ртањском центру у Врмџи. Менаџер Милош Јокић студира у Шпанији, бере јабуке са 33 ha. Које су позиције нашег воћа у свету? Генетичар Мирослав Ивић производи индустријску конопљу - какав је значај ове биљке која је некада била обавезна у плодореду.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]