Јутарњи програм

Нисмо је тражили, али по свему судећи, данас нам стиже. Најпре киша,  а онда и захлађење.

Овог недељног јутра заједно се боримо против врелине, гужви, неправди. Проверавамо коме можемо да пријавимо несавесног послодавца, а министра  Зорана Ђорђевића питамо који су најчешћи пропусти због којих се  новоотвореној телефонској линији жале труднице и породиље.

Да ли су јавне критике и оштру расправу у парламенту схватили као  опомену и замерку на свој рад питамо извршитеље. Како се у Комори  извршитеља припремају за тек усвојена правила о њиховом раду?

Пронашли смо Чачане који верују да су банане исплативије од шљива.  Посадили су их, родиле су и шта ће сада са њима?

Упознајемо  младе Сремце - веште фудбалере, а још вештије  хуманитарце. За себе играју, а за друге скупљају новац. И то тако што  перу аутомобиле и моторе. Право из места Грабовци код Шапца у Јутарњи  програм стижу нам око пола 9.

Ове недеље у "Залетишту" прелазимо пут од онога што другоме не  треба, до профита. Видећете екипу која у старим усисивачима и фотељама  види нове лустере, софе и украсе.

Има ли погрешног одговора на друго најважније питање на венчању?
Колико мушкараца у Србији је одлучило да своје, замени жениним  презименом и зашто?

Моба нас води у прошлост, а Генерација З музиком враћа у реалност.
С каквом ће се реалношчу суочити Београђани када сутра, по новим  саобраћајним трасама, крену на посао?

Пре новог радног дана обићи ћемо граничне прелазе, вежбати са познатима  и проверити како се расхлађују животиње. Да ли им више сметају врућине  или посетиоци проверавамо у палићком и јагодинском зоолошком врту.

Будимо се у 6.00, дружимо до 9.00

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар