Рањени орао

5. епизода. Анђелка се и званично разводи. Са тетком излази из суда и једва да се погледа са Томом. Убрзо се пакује и креће пут Херцеговине, где ће као чиновница у суду започети нови самостални живот.

Код тетка Наде долази извесна Ружа, пријатељица из доба окупације. Испостави се да је Ружа мајка Ненада авијатичара. Оне планирају како да се нешто догоди између Анђелке и Ружиног брата Угљеша, који је исто био ожењен.

Главне улоге: Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић, Драган Николић, Нела Михаиловић, Јасмина Аврамовић, Маринко Маџгаљ, Наташа Нинковић, Даница Максимовић, Данијела Штајнфелд, Милан Васић, Тијана Чуровић, Катарина Јанковић, Јана Милосављевић, Ивана Поповић, Јана Милић, Јаков Јевтовић, Саша Јоксимовић и други.

Продуцент: Зоран Јанковић

Сценариста: Здравко Шотра

Директор фотографије: Веселко Крчмар

Монтажер: Петар Путниковић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Костимограф: Иванка Крстовић

Композитор: Жељко Јоксимовић

Уредник: Слободан Терзић

Редитељ: Здравко Шотра

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 07. мај 2010, 12:26) - anonymous [нерегистровани]

predivno

Hvala TRS-U . predivna serija i glumci.
Zelimo jos serija od Mir Jam i Ivana Bosiljcica.

(уторак, 03. феб 2009, 19:45) - anonymousanonimus [нерегистровани]

Ranjeni orao

Hvala gospodinu Sasi Tirjanicu sto je uz pomoc svojih vrsnih saradnika omogucio da ponovo uzivamo u ovojromanticnoj prici.Zaista ste kao javni servis zablistali svom snagom od onog RTS koji ja i moja porodica godinama nismo gledali da bi danas sve vreme bili na Vasem kanalu ,prakticno nam daljinski nije potreban.Pocinjem dan sa Srdjanom i Jovanom,zatim beog. hronika kljuc, Mira adanja..Olivera Kovacevic ,upitnik KVADRATURA KRUGA slagalica.dnevnik obavezno ,Jovana Memedovica,itd.SVAKA VAM CAST Vredite vise od svih telev. zajedno.Hvala vam sto postojite.Jedna Vera Novi Bgd.