Јутарњи програм

И ове недеље буђење је лепше уз Јутарњи програм.

Ту вас чекају прве слике са граничних прелаза, први извештаји са свих фестивала у Србији.

Анализа најважнијих вести. Оцену да ли је Харадинај објављивањем оставке већ испланирао како ће изгледати његов повратак у Приштину чућемо од адвоката Бранислава Тапушковића.

Шта је у вези са београдским метрооом, трасом, ценом и компанијама које ће га градити, познатије после посете француског председника Макрона Србији, питамо ВД директора "ЈП Београдски метро и воз" Станка Кантара.

Где се прави Пиротски ћилим и коме се најчешће дарује знамо. Мало је међутим познато где могу да се купе и ћилим и остали производи са ознаком географског порекла. Како то може да се промени?

Да упознамо јутрошњег рекордера отишли смо у Сарајево. Вахид Мутапчић оборио је гинисов рекорд пре 35 година. Проверавамо да ли се уморио од рада.

Колико је реално да следећи Џемс Бонд буде жена, једна је од тема у нашој емисији. Могу ли Бондове ципеле да добију штикле?

Водимо вас на Источни крак Коридора 10, и то на ону десетину пута који још није довршен. Стићи ћемо и до Јужне Кореје и проверити шта ватерполисти, али и новинари раде док чекају следећи меч и победу.

За шетњу по Србији спремни смо у 6.00.

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар