Војна академија

У другој епизоди јунаци серије сусрећу се са својим новим животом.

Прво јутро на Војној академији свако од њих преживљава на свој начин, а сви заједно остављају трагове свог детињства иза себе. Строгост амбијента и тежина обавеза мења их у једном дану.

Зимче (Тијана Печенчић), Рис (Радован Вујовић), Клисура (Иван Михаиловић), Стошић (Бојан Перић), Џаковић (Бранко Јанковић), Шашвари (Драгана Дабовић), Рокси (Јелисавета Орашанин) јесу занимљиви и јединствени као појединци, али уједно стварају један колективни лик кадета почетника. И појединачне личности, као и група, одликују се јединственим шармом младости и специфичним хуморним ситуацијама. Уследиће и сусрет са родитељима, који су се окупили да их виде у униформи и да их поздраве... Биће много изненађења и неочекиваних обрта, како за родитеље, тако и за кадете...

У осталим улогама: Љубомир Бандовић, Бранислав Лечић, Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Олга Одаловић, Воја Брајовић, Ивана Михић, Дара Џокић, Младен Нелевић, Феђа Стојановић, Оливера Викторовић, Власта Велисављевић, Јелица Сретеновић, Милица Михајловић и др.

Писац сценарија: Гордан Михић

Редитељ: Дејан Зечевић

Уредник: Мирјана Лазић Ромчевић 

број коментара 0 Пошаљи коментар