САТ: Декарбонизација

Екипа емисије САТ по први пут на екрану открива да ли је декарбонизација мит или истина.


У сарадњи са Центром за моторна возила АМСС-а тестира уређај за декарбонизацију мотора и на лицу места мери перформансе аутомобила. Видећете да ли се мотор боље понаша и какве су му карактеристике након таквог чишћења.

Чућете и какве проблеме имају купци половњака и зашто им на техничким прегледима траже царинску декларацију.

Разговарали су са власником и оснивачем компаније "Римац" из Хрватске и сазнали који су то нови пројекти на којима ради, али и шта каже о стази центра НАВАК.

У рубрици Представљамо возили су Мерцедесов електрични модел "EQC", а на самом крају откривају која је следећа дестинација на летњој патроли.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 23. јун 2019, 13:12) - Drvar [нерегистровани]

Knin

Postovani kada ce biti SAT patrola do Hrvatskog primorja preko BIH,Knina...

(понедељак, 17. јун 2019, 14:09) - Đorđe [нерегистровани]

PUN POGODAK S DEKARBONIZATOROM!

Pogledao sam vašu emisiju. Konačno je netko imao hrabrosti i suočiti istinu o Tzv. Dekarbonizatorima kojima je puna usta svima.
Prilog je bio interesantan. Vaspitan. Mislim da ste mnoge tim prilogom ujeli za srce jer su samo pričali ali nisu hteli to da prikažu ovako, javno. Čestitam. Gde se može kupiti to čudo? Hvala .

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]