Око: Да ли је насиље приватна ствар?

Свака трећа жена сматра да је насиље у породици приватна ствар, показало је истраживање ОЕБС-а о добробити и безбедности жена у југоисточној и источној Европи.

Синоћ је у Београду поново мушкарац пуцао у жену, па у себе. Да ли је ико могао то да спречи?

Зашто насиље у породици није приватна ствар, шта треба да урадимо ако познајемо некога ко трпи насиље, како да не одмогнемо, а како можемо да будемо корисни, вечерас у емисији Око.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 12. јун 2019, 06:43) - anonymous [нерегистровани]

Izmišljen problem

Nasilje u Srbiji nad ženama ne postoji. To je izmišljeni problem i smišljenii scenario, smišljen negde u belom svetu, s namerom da razori tradicionalnu, normalnu i prirodnu porodicu. Radi se o tipičnoj kampanji s određenim ciljevima. To što ove naše feministikinje ne razumeju, je tragično i imaće, i već ima, trgične i dugoročne posledice. Pre svega na enormno povećani broj razvoda. ije sporno da neka pijana budala, negde na periferiji, viče, pa i udari ženu ili decu, ali to nikako nije masovna pojava.
Radi se još i o tome da su 20 i 21 vek, vreme opšteg globalnog nasilja, koje se takođe smišljeno, širi putem scena nasilja na televiziji, u medijima i filmovima, pa nasilja ima više nego ranije, naročito među mladima. Ali nad ženama, ne.

Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]