Упитник

Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије

Од прошле седмице, на "црној листи" српских званичника којима је забрањен улазак на Косово, је и председница Владе Србије, Ана Брнабић. То је објавио косовски министар спољних послова Беџет Пацоли, реагујући на изјаву премијерке Србије, да у преговорима са Приштином, Београд има посла са "људима који су изашли из шуме". Шта о овим и другим проблемима на релацији Београд-Приштина, али и о плану за Косово каже председница Владе.

Да ли су реалне најаве да ће и ове године плате и пензије захваљујући фискалној моћи државе, бити повећане, како се у извештају ЕК оцењује област економије, а шта је то што је премијерку забавило у овом извештају.

О стању у привреди, животном стандарду грађана Србије, платама и пензијама, инвестицијама, политици, опозицији, али и о ситуацији у региону говори Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије.

Аутор и уредник емисије је Оливера Јовићевић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]