Културни дневник

Гост Културног дневника је харфисткиња Ленка Петровић, поводом концерта 4. јуна у Коларчевој задужбини, којим се завршава овогодишњи Фестивал харфе.

У Културном дневнику говоримо о завршетку 64. Стеријиног позорја, Међународном књижевном фестивалу "Инђија про поет" и изложби фотографија "Живот је тамо где смо ми?" у Галерији Навигатор. Водимо вас у бечки Музеј модерне уметности на изложбу "Вртоглавица", а наша тема је контроверзни писац Мишел Уелбек који ускоро долази у Београд.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Никола Манић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]