Упитник

Гост: проф. др Даница Грујичић, неурохирург, вршилац дужности директора Института за онкологију и радиологију Србије

Србија бруји после њеног обраћања поводом бруталног напада навијача хулигана на младића старог 16 година и његовог друга, након чега се овај шеснаестогодишњак са тешким повредама мозга налази у болници у критичном стању.

Последњих година, каже проф. др Даница Грујичић, не постоји породица у земљи која нема неког оболелог од малигних болести, а одређене врсте тумора које су се јављале искључиво код људи од педесет или шездесет година‚ сада се јављају код деце. Тврди да је НАТО од нас направио експериментални полигон. Има ли доказа о последицама НАТО бомбардовања?

Како смањити листе чекања за тешко оболеле? Како су њену поруку схватиле колеге да се људи не разбољевају да би лекари доказивали своје знање већ да су учили да би их излечили. О стању у здравству, друштву, политици, одласку лекара и младих из земље говори проф. др Даница Грујичић, неурохирург, вршилац дужности Института за онкологију и радиологију Србије.

Аутор и уредник емисије је Оливера Јовићевић

 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 22. мај 2019, 20:28) - anonymous [нерегистровани]

Napred !

Ovoj zeni se DIVIM !

(среда, 22. мај 2019, 03:58) - Dr iz provincije [нерегистровани]

Respect

Profesorku pratim izvesno vreme kroz medije... Neverovatna energija, karakter, posvećenost. Apolitična sam. Svaka čast. Ima još u Srbiji sličnih ljudi. Treba da se čuje njihov glas. Ne planiram da idem iz zemlje. Ali, svi drugi odoše. Šta će biti sa mojom decom ne znam...

Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]