Јутарњи програм

И свечарски и озбиљан. И информативан и забаван. Такав Јутарњи програм заслужује ова недеља. Пун ускршњих обичаја, порука и честитки. Спортским успесима, хуманим и медицинским херојима и њиховим подвизима почињемо дружење већ од 6 сати.

Говоримо и о данима који предстоје. Шта доносе састанци у Пекингу, а шта Берлински сусрети? Какви су, после саобраћајне несреће и шестомесечне паузе, били први радни сати потпредседника Скупштине Ђорђа Милићевића? Шта му је недостајало, питамо га око пола 8.

Какав поглед на Јасеновац ће нам донети најављени филмови о злочинима у овом логору и зашто је важно да тај "поглед" буде видљив и ван српских биоскопа?

Биће речи и о стратегији Душана Лајовића која га је довела до финала Монте Карла и која би могла да га одведе до највећег успеха у каријери. Бус Плус стиже и у Крагујевац. Шта очекује путнике у градском превозу?

У "Залетишту" и ове недеље предлажемо идеје од којих може да се заради. Да ли је профит од ароније горак, сазнајемо овог јутра.

Новом кампањом РТС помаже изградњу нове Родитељске куће. Са представницима Нурдора проверавамо како свако од нас може да помогне.

За леп дан побринуће се и тамбурице. Уз музику завршавамо дружење.

Водитељ Нада Гогић

Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар