Сенке над Балканом

Шеста епизода: Тане и Маја су и даље код Прша и Миље. Танету је боље. Доктор Бабић их посећује да би превио Танета и доноси им вести о Аврамовом хапшењу и Станковој новостеченој инспекторској слави.

Маја је испрва шокирана што је Аврам главосеча, али кад се присети неких детаља, све почиње да добија нов смисао. Ипак, кад чује од Танета да је Аврам тражио Виолетину огрлицу, није јој свеједно, јер је Војин ту огрлицу оставио у њеном стану. Ипак, Маја ништа не каже Танету.
Доктор Авакумовић долази у Главњачу и са Димитријевићем испитује Аврама. Закључује да је Аврам душевни болесник. Задужује жандаре да му дају терапију да не учини од себе нешто до суђења, на коме ће, на Димитријевићево инсистирање, бити третиран као да је здрав.

Војин тражи Мају, али дочека га Мајина служавка Коса. Војин свеједно улази у кућу и узима кутију са огрлицом коју је тамо у афекту оставио. Криста се секира за Мају, не јавља јој се данима, а зна да је имала проблеме због негатива. Криста реши да тражи помоћ од Мустафе. Исприча му за негативе које је Маја имала. Каже да би му могли бити занимљиви, а заузврат треба да заштити Мају. Мустафа обећа Кристи да ће наћи Мају и типове који јој прете.

Бојана долази у Главњачу да посети Станка, занима је што јој се не јавља. Станко је уздржан, каже јој да тражи дете које је отето Мари...

Улоге тумаче: Драган Бјелогрлић, Андрија Кузмановић, Марија Бергам, Гордан Кичић, Милош Тимотијевић, Ненад Јездић, Марко Живић, Небојша Дугалић, Марко Гверо, Жарко Лаушевић, Срђан Тодоровић, Александар Галибин, Горан Богдан, Бојан Навојец, Петар Арсовски... и многи други.

Креатор серије: Драган Бјелогрлић
Уредник серије: Марко Новаковић
Режија шесте епизоде: Мирослав Лекић
Сценарио: Даница Пајовић, Драган Бјелогрлић, Владимир Кецмановић, Дејан Стоиљковић
Директор фотографије: Иван Костић
Монтажа: Лазар Предојев
Музика: Мањифико
Дизајн звука: Александар Протић Прота
Костимографија: Борис Чакширан
Продукцијски дизајн (сценографија): Горан Јоксимовић Јокса
Продуцент: Радио-телевизија Србије
Извршни продуцент: Кобра филм
Копродуценти: Томи Салковски, Сталбел Мишалков
Копродукција: Скопје Филм Студио, Радио Телевизија Република Српска
Извршна продукција: Горан Бјелогрлић - Кобра филм

број коментара 0 Пошаљи коментар