Ово је Србија

Oпштина Кнић и град Краљево, уз финансијску подршку Републике Србије, реализују пројекат уређења корита реке Груже. Радови на делу тока кроз Краљево су завршени, а сада се настављају на територији Општине Кнић, где ће бити уређено корито Груже у дужини од три километра.

Због чега, већ неколико месеци, не ради видео надзор у саобраћају у Ваљеву и колико су опрезни учесници у саобраћају у причи колегинице Слађане Васиљевић.

Три нова образовна профила у краљевачким средњим школама дврнопрерађивачки, елктротехнички и угоситељски школују се по дуалном систему. Каква су искуства ученика у раду у краљевачким фирмама, проверава колега Ратко Бечки.

Пластеници породице Миленковић из Турековца пуни су цвећа. Прва берба у години, по традицији почиње за Дан жена. Тако ће бити и ове године. Јагорчевина, цикламе и виоле из овог села надомак Лесковца спремне су за пијачне тезге.

Приче из Србије доступне су на дигиталној платформи РТС Планета 

Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку

Уредници емисије: Дане Илић и Драгана Живојновић

Водитељка: Зорана Коршош Николић

Одговорна уредница Редакције Дописништва: Гордана Јаковљевић

 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ово је Србија Ово је Србија

Аутор:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]