Јутарњи програм

Јесте последњи дан празника, али много је разлога да га проведете у добром расположењу. Најпре, распуст је продужен, а по свему судећи, већи део "продужетка" биће ведар и сунчан. Таква нам је и ова недеља. Будимо се уз вештине Николе Јокића и пратимо шта ће у Шарлоту показати свету.

Проверићемо ко на Косову и Метохији има разлога да празнује. Приштина обележава годишњицу проглашења независности, а Београд указује на све потезе који ометају дијалог и норамлизацију. Има ли тачака у којима би ставови могли да се приближе, питамо Далибора Јевтића, министра за повратак и заједнице у оставци.

Обишли смо село са једним становником код Куршумлије, али и село са бројнијим становништвом, али једном српском породицом на Косову и Метохији.

Закон дозвољава да се жалите ако нисте задовољни услугом. Ипак, пракса ретко враћа новац од молерских, фризерских и козметичарских услуга. Када је време да реагујете?

За идеју за добар бизнис увек је право време. Једну такву, укусну, поредстављамо вам јутрос.

Научићемо и нова правила паркирања у Београду и како да огребемо паркинг место у Чачку.

Право са Килиманџара у студио нам, са водичем, долази Иван Стевановић. Момак који је своју поруку за децу оболелу од рака морао да пошаље са врха.

Будимо се од 6.00

Водитељ Нада Гогић

Уредници Нада Гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар