Јутарњи програм

Богдан се већ показао, а за Николу се тек спремамо. Како изгледа Ол стар на српски начин?

Може ли Комисија за утврђивање последица бомбардовања да, после две деценије, открије постоји ли веза између осиромашеног уранијума и повећаног броја оболелих од рака? Прве резултате рада Комисије представља нам Др Дарко Лакетић, председник тог тела.

Ко сме, ко може и ко не зна за страх... време је да се покаже. После Војне гимназије, почео је упис у Војне школе, на Војну академију и Војномедицинску академију. Колико је заинтересованих и ко ће добити прилику?

Проверавамо да ли су мештани Јасеновика коначно одахнули будући да је после три исклизавања вагона на ред дошла реконструкција њихове пруге.

Љубитељи филма припремају се за Фест. Посебне припреме, кондиционе, пролази и градски секретар за културу. Били смо на тренингу, без изговора, са Иваном Карлом.

Сазнали смо где ће бити Улица Добрице Ћосића, али и да ли је истина или предрасуда да грип, лечили га или не, траје колико мора. И да може да се "прележи" на ногама.

Млади глумац и искусни керамичар. У једној особи. У госте нам долази Иван Тодоровић који је дипломску представу приказао у сеоском Дому културе.

Упознаћемо још једног кандидата за представника Србије на Евросонгу. Пред крај емисије пева нам Елеонора Лав Јовановић.

Водитељ Нада Гогић
Уредници Нада Гогић, Душко Николић.

број коментара 0 Пошаљи коментар