Јутарњи програм

Број домаћинстава која користе пелет за грејање у Ужицу, повећан је четри пута, а дрво сушено бар шест месеци, два пута.

Ове зиме прекорачења граничних вредности загађења имали су и Косјерић, Ваљево, Поповац, Смедерево, Београд, Ниш, Ужице. Загађење ваздуха у Србији је, како у Зеленом савету кажу, и буквално је горући програм. О томе, шта је суштина пројеката БиоЕн која се реализује уз подршку Немачке организације ГИЗ, говоре стручњаци.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде донело је нова правила за производњу и промет јаја, која подразумевају строже обележавање и класификацију јаја, као и нове услове који се тичу величине, изгледа, паковања и начина држања и исхране кока носиља. Шта подразумевају нова правила и на шта би требало да обратимо пажњу,било да јаја купујемо на пијаци или хипермаркету?

Шта страни туристи воле осим Београда? Манастире и војвођанска села?

Колико су кампање, комуникација допринеле на иностраним тржиштима да Србија постане пожељна туристичка дестинација? Шта доноси Међународни Сајам туризма у Београду? Питања за директорку ТОС-а, Марију Лабовић.

Представљамо два кандидата за представника Србије на такмичењу за песму Евровизије - Џенана Лончаревића и Невену Божовић.

водитељи: Душица Спасић, Сања Драгићевић
уредници: Зорана Живадиновић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар