САТ: Збрка са кукама

Изменом прописа, многи који су имали уграђену куку за вучу на својим аутомобилима, протеклих месеци, били су изненађени што су их враћали са техничких прегледа са захтевом да куку морају да скину и да ништа не могу да ураде по том питању.

Заправо, сви возачи који имају потребу да вуку неку приколицу нашли су се у озбиљном проблему. Данашња емисија САТ покушаће да разјасни све дилеме око уградње нових кука, али и шта могу да ураде возачи који имају старе куке на својим аутомобилима.

Видећете и две ексклузиве. Нови рено "клио" и Мерцедесову "В-класу", а сазнаћете и како једноставније можете да стартујете аутомобил ако вам се, рецимо, испразнио акумулатор.
У рубрици Представљамо детаљно показују нови ситроен "Ц5 ер крос".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 24. мар 2019, 18:41) - Ivan Stojkovic [нерегистровани]

Problemi na tehničkim pregledima

Rado gledam ovu emisiju i primečujem da u poslednje vreme malo go oritw o problemima na twhničkim pregledima,po gotovu tehnickih pregleda traktora..

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]