Јутарњи програм

Ни кошава не може да нам поквари план да се пробудимо у добром расположењу и ову недељу почнемо са занимљивим људима и причама из целе Србије.

Ко отвара нове тачке спорења на Косову и Метохији, а ко има моћ да примири Приштину? Шта нам доносе дани пред нама: укидање такса, наставак дијалога или нове изборе у Покрајини?

У 2018. години пет беба остављено је испред туђег прага. Пре неколико дана, још једна у Малом Црнићу. Ако су остављене, нису саме. То поручују надлежни, а како то изгледа у пракси и ко ће се побринути да бебе пронађу адекватан дом, питамо Драгана Вулевића из Министарства за рад, запошљавање, борачку и социјалну заштиту.

Породиљско је породиљско, чак и кад нисте породиља. Шта раде тате на породиљском одсуству проверићемо овог јутра.

Видећемо како је Ирена Ивић својим подвигом мотивисала породицу да покрену кампању "буди као Ирена". Али, и како је нестала мотивација да  се Меморијални комплекс у Јабуци очува. Хоће ли "Бошко Буха" добити новог власника?

По свему што јесте, Бојан Ћирић је наш рекордер. Слепи васпитач који за децу свакодневно припрема најкреативније и најзабавније игре, песме и представе. Његове методе познате су и ван предшколске установе у којој ради. Није му тешко да овог јутра из Зајечара дође до нас.

Ко је Бети Ђорђевић и како је обележила деценије за нама - знамо. Ко су јој пријатељи сазнаћемо на концерту. И пре тога у Јутарњем програму.

Видимо се у 6.00

Водитељ Нада Гогић
Уредници Нада Гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар