Јутарњи програм

Ми се будимо на фебруарских 15 степени, али саосећамо са онима који су у дубоком минусу. Проверавамо и овога јутра како се живи, а како бежи од мраза у Чикагу.

Још добро памтимо прошлонедељни дубоки снег. Још боље од осталих, мештанка Ресавице коју су припадници Војске Србије пронашли без свести и спасили јој живот. Забележили смо њихов први сусрет после тог спасавања.

Рок за пријаву промене имовног стања функционера је истекао, па се питамо има ли заборавних. Из Агенције за борбу против корупције нам појашњавају да ли се толеришу кашњења и накнадна оправдања.

Јесенас смо пратили драму Београђанке Саре Видак која је после инцидента у которском суду, ухапшена. Како се данас, као слободна, сећа дана у Спужу и какву је поуку извукла из прошлогодишњег летовања, овога јутра прича нам Сара.

О поукама, али из Јасеновика, као и колико ће трајати прекид железничког саобраћаја на том делу пруге, говори нам Милан Максимовић, извршни директор Инфраструктура Железнице.

Рокери и здрав живот често не иду заједно. Некада ни он није био изузетак. Да ли се нешто променило Ален Исламовић нам открива "Без изговора".

Галија на Сени. Са Нешом Галијом на париској реци пијемо "Јутарњу кафу".

Разбуђујемо се уз хармонике, али и мјузикл "Цигани лете у небо".

Чекамо вас у 6.00
Водитељ Нада Гогић, уредници Нада Гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар